TARSUS OKUYOR; GERÇEK KAHRAMANLARINI ÖRNEK ALIYOR!

05.12.2018 643

Son zamanlarda gerek televizyon kanallarında gerekse çeşitli sosyal medya alanlarında ortaya çıkan hayali ve kültürümüzle uymayan hayali kahramanları örnek alan okul çağındaki bireyler için şanlı tarihimizin gerçek kahramanlarını örnek almalarına vesile olmak amacıyla okulumuzda “Tarsus okuyor; gerçek kahramanlarını örnek alıyor!” isimli bir kitap okuma atölye projesi yapılmasına karar verilmiştir.

Kitap okumak her yaştan insanın yapması gereken bir davranıştır. Öğrencilerimize bu güzel davranışı kazandırmak ve ders kapsamında çözmüş oldukları okuma temelli soruları daha rahat anlayıp cevaplamalarını sağlamak için bu projeye adım attık. Yapmış oldukları bu güzel davranışlarından dolayı, tüm kitapların okunmasının ardından yapacağımız bir sınav sonucu başarılı olan öğrencilerimize çeşitli ödüller vereceğiz. Ayrıca kitapların okunacağı her ay sonunda bu güzel kitapların yazarı eğitimci Sayın Metin ÖZDAMARLAR´ ı okulumuza davet ederek bir imza günü planlıyoruz.